Lær Om Omsorg For Hunden Din Her

Det finnes ikke noe slikt som en perfekt hundeeier. Du kan se tilbake beklageligvis på feil du har gjort, men sannheten er at du ikke er alene. Lære av dine feil er nøkkelen, og denne artikkelen bør vise deg den riktige måten å ta vare på hunden din som det er stappfull av råd fra andre eiere som deg.

Det er viktig å valp-bevis ditt hjem. Før du tar med den nye valpen hjem, må du sørge for at den er trygg. Oppbevar ting som meds og rengjøringsprodukter på et trygt sted, og sørg for å holde noen innendørs søppelkasser bak et skap. Noen planter i huset ditt kan være giftige for hunden din, så de bør holdes der hunden din ikke kan nå dem.

Alltid gir din hunden masse av oppmerksomheten og kjærligheten. Når din hunden arter riktig, sikre du utleie hunden vite du er glade og gir seg noe kjærligheten. Denne ville hjelpe forsterke det fint opptreden og hunden ville prøve å oppføre seg på denne måte for det positiv oppmerksomheten..

Hvis du tenker på å få en ny hund for familien din, være sikker på at du er forberedt på dette engasjementet. Mindre hundene ville forlange det vil si en 14-16 år forpliktelse, og større hundene ville forlange det vil si 10 år. Hvis du er ikke ferdig å egen hunden for dens hel livet, så velger ikke en hunden som pet.

Når du prøver å lære hunden din nye triks, bør du alltid være tålmodig. Forskjellige hunder vil lære ting annerledes. Hvis din hunden isnt ‘ plukker opp en ny knep rett fjerne, gir seg tid. Du kan også prøve å endre Undervisningsmetoden. Din hunden kanskje reagere bedre å en annerledes adgang.

Pet bekledning og dag-bekymre tjenestene er en milliarden dollar firmaet, så sikre du bli din pengene ‘ verd hvis du har å avreise hjem uten din hunden. Selv om hunde bur tilbyr interessante muligheter til å sosialisere, vil hunden din bli lykkeligere med kjente omgivelser. Grundig sjekke referanser for en sitter-service og holde ham i sitt eget hjem hvis det er mulig. Ellers, putte seg inne en navn Kennel og sjekk opp opp på seg ofte

Selv om lyden kan være søt, bør hundens negler ikke klikke langs gulvet når den går. Det er et tegn på at neglene er for lange. Neglene bør faktisk bare knapt røre bakken. Søk råd fra en profesjonell om hvilke verktøy som er best for å gi hunden din en pedikyr.

Sannheten er at ingen råd vil være fullkomne heller. Hver eneste situasjon krever forskjellige reaksjoner, det være seg hva du skal mate en hund eller om du skal ta hunden til veterinæren eller ikke. Hunden din vil bli glad så lenge du elsker dem, og heldigvis er det den enkleste delen av jobben!