Gode Råd Om Hundeeierskap

Du kunne allerede egen en hunden eller tenker om kledelig en eier-enten den ene eller den andre av du er våken det dens ‘ en veldig ansvar. Det er ikke en oppgave som kommer naturlig for deg. Lese opp på å høre et par utmerket drikkepenger opp på stor hunden bekymre.

Du vet kanskje at sjokolade er farlig for hunder, men du vet kanskje ikke detaljene. Sjokolade er farlig på grunn av sentralstimulerende midler koffein og theobromine. Baking sjokolade er den farligste, med en høy mengde sentralstimulerende midler. Hvit sjokolade inneholder minst mulig sentralstimulerende midler. Ta deg hund til veterinær hvis han innkaller sjokolade.

Når du reiser med kjæledyret ditt, ikke spart på pakking. Naturligvis du nød å bli frisk forsynt med hans næringen, vann og alle medikamenter han kanskje være opp på, bortsett fra eksperter råde det du likeledes bringe hans grooming forsyner, vaksinasjon papirarbeid, merke koder og en ekstra leiekontrakten. Likeledes, bringe en leilighet laken for når din hunden ville være opp på Hotel møbler.

Hvis du er i markedet for en ny valp, sørg for at du vil ha nok tid til å vie til sin trening. I gjennomsnitt må du ta en ung hund utenfor for å gjøre sin virksomhet åtte ganger om dagen, og det kan ta mye bort fra tidsplanen din. Trening tar mer tid og tålmodighet enn de fleste innser.

Når du gir hunden et bad, sørg for at du bare tar på sjampo som er beregnet for hjørnetenner. Bruk lunkent vann, få hele kroppen våt og deretter begynne å bruke sjampoen i ansiktet, arbeider deg nedover kroppen. Vent noen minutter og ta deretter en vaskeklut og tørk av suds fra kjæledyrets ansikt. Vask av resten av sjampoen også.

Hold hunden i god form. Han kan lide med de samme vektrelaterte problemene som du kan, så sørg for at han får rikelig med sunn trening og spiser et godt balansert kosthold. Husk at turgåing vil være til nytte for deg også, så gjør det til en del av din daglige rutine sammen for å være lykkeligere og sunnere.

Hold hunden varm om vinteren med det siste innen hundemote og tilbehør. Du tror kanskje det bare er for show, men hunder trenger beskyttelse mot elementene også! Å holde hundens poteputer tørre er avgjørende for helsen deres i subfrysende vær, så invester i semsket skinn eller skinnsko og plukk ham opp en frakk mens du er i gang. Lag dem i stedet hvis du er kreativ!

Når du trener hunden din, er konsistens alt. Du må være konsekvent til enhver tid. Hvis hunden din ikke har lov til å hoppe på folk når de går inn, ikke la hunden din gjøre det selv om en person sier at de ikke har noe imot å bli hoppet på. Du bør også sørge for at alle som er rundt hunden din forstår reglene dine og er i samsvar med dem.

Riktig omsorg for din hunden burde være lettere nå da som du vet flere på denne emne. Erindre å elske din pet og gjerning rolig og tålmodig for en glade eksistens. Sikre du fortsette å oppbevare din kunnskap høyder opp-å-dato om hvor å omsorg for din hunden.