Dog Råd Du Bør Ikke Hoppe Over

Når du har en hund, har du en bestevenn. Millioner av hundeeiere over hele verden vet at dette er sant. Du har imidlertid som oppgave å ta vare på en hund hvis du velger å ta med en inn i hjemmet ditt. Det er derfor du må ha noen tips om hvordan du best kan gjøre dette. Fortsett å lese for noen gode hundetips.

Ta aldri med deg hunden mens du flyr i de varme sommermånedene, med mindre flyselskapet gir en klimakontrollert hytte for ham. De fleste av de store transportørene bruker det samme området for kjæledyr som de gjør for last, noe som betyr at hunden din må tåle noen ganske høye temperaturer når du reiser til reisemålet ditt, og setter hans sikkerhet i fare.

Hvis hunden din er veldig urolig eller lett spennende, anbefaler eksperter at du ikke tar dem med på ferie. Mange ganger spenningen og forvirringen i et nytt område fylt med fremmede er for mye for hyper hunden og ubehagelige hendelser kan oppstå. Finn en flott kennel for å ta vare på din i stedet.

Hvis hunden din er en digger, sørg for å beskytte ham og hagen din. Noen planter er giftige for hunder, for ikke å nevne skaden disse potene kan gjøre med dine dyrebare blomster og produsere. Sett opp et passende størrelsegjerde for å holde ham ute eller vurdere å bruke en elektrisk.

Når du trimmer hundens negler, holde nøye øye på tuppen av neglene. Når du ser en blek oval på spissen, stoppe klipping. Dette er et tegn på at du er nær venen. Hvis du går for langt, Påfør en liten bit av blodstillende pulver til det å bidra til å stoppe blødningen.

Hvis du ønske en hunden det arter frisk du må ta seg tid til riktig tog den. Hvis du ikke gjøre denne så du ville nært sikker være behandling med opptreden problemer for lengden av hundene ‘ livet. Trening er den eneste måten du kan hindre at dette skjer.

Uansett hva slags hund du måtte ha, henge opp noen «Pass opp for hunden» skilt på eiendommen din. De er kjent avskrekkende for å være innbruddstyver og kan bidra til å beskytte deg og din familie. Bare skiltet alene indikerer sannsynlig svikt i ethvert ransforsøk, og en enkelt bark vil få dem til å løpe vekk!

Hvis du har en ny valp i huset som plutselig begynner å tygge ting, ikke frykt. Dette kan være et tegn på at valpen din tenner. For å holde valpen fra å tygge på eiendelene dine, sørg for at du har gitt ham rikelig med tygge leker av sine egne.

Få en hund på et innfall er sjelden en god idé. Du må sørge for at du har råd til å mate en hund og dekke medisinske utgifter før du får et kjæledyr. Forskning annerledes arter å regne ut hvilke hunden ville være best til deres slekt, din Lifestyle og nummeret av din hjem.

Ikke bare har du en venn når du har en hund, du har også et ansvar. Det er viktig at du gjør ditt beste for å sikre at hunden din er godt matet, sunn og glad. Du må sørge for at du bruker tipsene her for å hjelpe deg slik at du og hunden din begge får et godt liv.