Det Spiller Ingen Rolle Hva Slags Dog-relaterte Spørsmål, Vi Har Svaret

Å bringe en hund inn i hjemmet er en beslutning som ikke bør tas lett på. Hvis du vurderer, eller allerede har utvidet familien til å inkludere en hund, er det ting du bør vite. Nedenfor finner du en liste over kvalitetstips du kan bruke for å hjelpe overgangen enklere for deg og hunden din.

Aldri truffet hunden din. Der er bedre veier å tog en hunden uten har å ty til vold. Det best vei å tog en hunden er å forsterke positiv opptreden med behandler og oppmerksomheten. Negativ opptreden burde være håndterte med en streng og misbilligende stemme i motsetning til påfallende det dyr.

Aldri tillate din hunden å bli alene med liten barn, uansett hvordan mange du tillit hans temperament. Mange lite barn ha blitt angriper av slekt hundene hvem ha ellers aldri bevist en tendensen i retning vold. Sovende hunder kan bli vekket av en pjokk og reagere negativt eller noen andre krenkelser er begått mot dyret som setter ham av.

Vær en god nabo og fraråde hunden din fra å bjeffe, med mindre han varsler deg om fare. De fleste blir vant til lyden av hunden sin, men andre synes det er en konstant irritasjon. Hvis hunden bjeffer ofte, bør du vurdere å snakke med veterinæren din om hva som kan forårsake det og hvordan du kan sette en stopper for det, for alles skyld.

Det er en betydelig for du å ta din hunden inne å se det vet opp på en riktig stamgjest basis. Helt likt Human, hundene kanne utvikle sunnhet problemer like toothaches, leddgikt og vekt fortjene. Ikke vent til du overveie din hunden er syk tidligere tar seg inne å bli sett.

Positiv forsterkning er svært viktig i å trene hunden din. Han må forstå at dette er det rette å gjøre. Hunden din vil raskt forstå at ros er knyttet til en bestemt handling.

Selv om lyden kan være søt, bør hundens negler ikke klikke langs gulvet når den går. Det er et tegn på at neglene er for lange. Neglene bør faktisk bare knapt røre bakken. Søk råd fra en profesjonell om hvilke verktøy som er best for å gi hunden din en pedikyr.

Pass på at du har riktig hundeutstyr. Før du tar med hunden hjem for første gang, må du sørge for at du er utstyrt med de riktige forsyningene. Hver hund trenger en god størrelse mat og vann bolle, en krage og bånd, leker, og et behagelig sted å sove. Husk også å kjøpe en identifikasjonskode umiddelbart.

Gi hunden din et flott sted å sove. Hver hund trenger en seng for å kalle sin egen som er temperaturkontrollert og komfortabel. Hvis ikke, kan hunden veksle soveplasser mellom uønskede steder, for eksempel sofaen din når du ikke ser på. En seng gir ham også en stor følelse av sikkerhet og tilhørighet.

Tid, energi og kunnskap vil gjøre boordningen med en hund morsommere for alle. Bruk det du nettopp har lært for å hjelpe husholdningen til å tilpasse seg tillegget. Hunder kan være gode venner og følgesvenner hvis du tar deg tid til å trene, elske og ta vare på dem riktig.